U povratničkoj akciji prikupljanja donacija u Robnom centru KTC prikupljeno oko 109 kilograma hrane

U kasicama Crvenog križa prikupljeno 1.488,26 kuna
03/09/2020
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi započinju u ponedjeljak 14. rujna 2020.
11/09/2020

KOPRIVNICA – Nakon šest mjeseci, Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a posebno su nas razveselili naši sugrađani koji su s velikim odobravanjem i zadovoljstvom dočekali ponovno pokretanje akcije prikupljanja donacija. Uz velikodušnu pomoć  naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 109 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 8 komada higijenskih potrepština.

Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno.

Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti  u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content