U mjesecu darivanja Podravci donirali 1077 kilograma hrane i 419 komada higijenskih potrepština

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica podijelit će 306 blagdanskih poklon bonova za djecu
18/12/2020
Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u prosincu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 387 doza krvi!
18/12/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u prosincu 2020. godine, mjesecu darivanja, primilo  puno donacija od naših sugrađana koji su po tko zna koji put pokazali kako su uvijek spremni pomoći. U našoj Socijalnoj samoposluzi svakodnevno imamo podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama našim korisnicima koji su neizmjerno zahvalni i sretni jer ste im vi, dragi sugrađani, uljepšali predstojeće blagdane.

U sklopu projekta Mali humanitarko učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec prikupili su 216 kilograma hrane i 107 komada higijene.

Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski” već tradicionalno svojom donacijom razveseljuje korisnike Pučke kuhinje, tako je i ove godine donirala 112 kilograma raznih prehrambenih proizvoda.

Iz Osnovne škole „Fran Koncelak“ Drnje dopremili su nam 160 kilograma hrane i 100 komada higijene, dok su u COOR Podravsko sunce prikupili 85 kilograma prehrambenih namirnica i 17 komada higijenskih potrepština, a razveselilo nas je i 76 kilograma namirnica i 70 komada higijenskih potrepština koje su donirali mališani iz Dječjeg vrtića ‘Tratinčica’ iz Koprivnice.

Truda su si dali i organizirali prikupljanje i u Osnovnoj školi „Đuro Ester“ Koprivnica te prikupili 311 kilograma prehrambenih namirnica i 110 komada higijenskih potrepština, a veliku pohvalu upućujemo mještanima Mjesnog odbora Reka koji su prikupili 117 kilograma prehrane i 15 komada higijenskih potrepština.

U Socijalnoj samoposluzi, u prosincu 2020.organizirali smo 6 akcija podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama te su podijeljena 132 paketa korisnicima, a do kraja godine još imamo dvije podjele tako da će korisnici Socijalne samoposluge dobiti više od 160 paketa.

Hvala svima koji se u ovo predblagdansko doba sjete onih potrebitih te im žele uljepšati blagdane.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content