U Kauflandu u ponedjeljak 07. studenoga 2016. održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Naših 20 darivatelja bilo na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović
02/11/2016
Medalje Grada dobili Zvonimir Šašek, darivatelji Josip Gregurec, Martin Strmecki i Ranko Šegerc
07/11/2016

KOPRIVNICA- U sklopu projekta “Socijalna samoposluga“” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prikupljaju se donacije za Socijalnu samoposlugu u Kauflandu. Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a danas volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će dobrovoljne donacije u Kauflandu u vremenu od 9,30– 13,30 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nam je potrebno: konzerve, dječja hrana, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši) i higijenske potrepštine (sapun za ruke, šampon za kosu, higijenski sapun, zubna pasta, sredstvo za pranje suđa i prašak za rublje).

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici B. Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content