U Kauflandu sugrađani donirali 110 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Prijem ekipa podmlatka Osnovne škole Braća Radić i mladih iz Srednje škole Koprivnica
01/06/2017
Učenici OŠ Koprivnički Bregi na radionicama prve pomoći u sklopu Programa prometne kulture za najmlađe
07/06/2017

KOPRIVNICA – U ponedjeljak 5. lipnja 2017. godine provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno 110 kilograma namirnica. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve, dječju hranu i higijenske potrepštine.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content