U Kauflandu prikupljeno 56 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

U povodu Dana civilne zaštite župan upriličio prijem
02/03/2017
Tri dana akcije dobrovoljnog davanja krvi u Gradskom društvu Crvenog križa
10/03/2017

KOPRIVNICA – U  ponedjeljak 6. ožujka 2017. godine provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno 56 kilograma namirnica. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć vrijednih volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovog puta bili darežljivi te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine. Zahvaljujemo na donacijama.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content