U Kauflandu akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Održan sastanak o provedbi akcije Solidarnost na djelu 2017
06/10/2017
U akciji Solidarnost na djelu 2017. prikupljamo sredstva za kupnju tenisica učenicima u školama
09/10/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje provodi akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Povodom akcije Solidarnost na djelu drugu godinu za redom Hrvatski Crveni križ u suradnji s Kauflandom organizira prikupljanje donacija za potrebite građane, a ove godine u terminu od 09. do 15. listopada. Akcija se provodi pod motom „Ne dvoji za drugog izdvoji“, a u Kauflandu će čitav tjedan biti postavljena košara Crvenog križa u kojoj će građani moći ostaviti namirnice koje žele donirati.

U ponedjeljak 09. listopada 2017. naši volonteri će započeti akciju tako što će u vremenu od 9 do 13 sati na ulazu u trgovinu dijeliti letke kako bi animirali kupce da doniraju ponešto za Socijalnu samoposlugu.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaju: konzerve, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, higijenski ulošci, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu.

Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se jednom tjedno pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje, ukoliko su u mogućnosti,  mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Ovim putem također pozivamo i sve zainteresirane za volontiranje da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica Braće Radića 7, na broj telefona 048/642-193, 099/5494911 ili na mail: hrvatski.crveni.kriz1@kc.t-com.hr

Unaprijed zahvaljujemo svima na odazivu i iskazanoj humanosti!
 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content