U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno više od 180 kilograma raznih namirnica

Na akciji u rujnu dobrovoljni davatelji krvi dali su 526 doza krvi!
16/09/2017
Tjedan borbe protiv tuberkuloze
19/09/2017

KOPRIVNICA – U  subotu 16. rujna 2017. godine provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA. Sugrađani su se i ovaj put iskazali te donirali više od 180 kilograma hrane i 33 komada raznih higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge. Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć volontera.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije, a najviše je prikupljeno tjestenine, ulja, riže, raznovrsne i dječje hrane i higijenske potrepštine. Zahvaljujemo svima na donacijama.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje se svaku srijedu zovu obitelji s područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content