U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 290 kilograma hrane i 30 komada higijenskih potrepština

Koprivnički Crveni križ drugi, a županijski prvi u Hrvatskoj po broju doza krvi u 2017. godini
23/03/2018
Realističnim prikazom ozljeda sudjelovali smo u vježbi Zavoda za hitnu medicinu
26/03/2018

KOPRIVNICA – U  subotu 24. ožujka 2018. godine provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne, a naši sugrađani su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve, higijenske potrepštine te raznovrsne prehrambene namirnice. Tako je i ovaj put prikupljeno više od 300 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge koja već 4 godine djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja i njihovim obiteljima s područja grada Koprivnice.

Akcija je provedena u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) u ukupnom iznosu bespovratnih sredstava od 1.166.365,04 kune. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content