U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 110 kilograma hrane i 27 komada higijenskih potrepština

U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu
16/08/2018
U kolovozu dobrovoljni darivatelji krvi dali 448 doza krvi!
21/08/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 18. kolovoza 2018. godine organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je provedena u shopping centru SUPERNOVA uz pomoć  naših vrijednih volontera koji su u trgovačkom centru dijelili letke prema kojima su kupci mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali 110 kilograma raznih prehrambenih namirnica, a najviše brašna, tjestenine, ulja, riže i soli i 27 komada higijenskih potrepština

Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati najpotrebitijima. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’  financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) te se provodi od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content