U shopping centaru SUPERNOVA održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Predstavljen projekt ‘Sigurnost na vodi’ zajedno s koprivničko-križevačkom policijom
14/06/2017
Uspješno provedena akcija dobrovoljnog davanja krvi u lipnju
17/06/2017

U sklopu projekta “Socijalna samoposluga“” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prikupljaju se donacije za sugrađane kojima je potrebna naša pomoć.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu  17. lipnja 2017. volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će dobrovoljne donacije u centru Supernova Koprivnica u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u shopping centar SUPERNOVA građanima dijeliti letke s popisom  trenutno najpotrebniji namirnica, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: konzervirana hrana, tjestenina, šećer, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostalo), higijenske potrepštine (sapun za ruke, šampon za kosu, higijenski sapun, zubna pasta, sredstvo za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenska potrepštine za one najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu, te ovim putem podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici B. Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content