U akciji prikupljanja donacija u Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica prikupljeno 110 kilograma hrane i 32 komada higijenskih potrepština

U rujnu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 431 dozu krvi!
18/09/2020
U Robnom centru KTC prikupljeno 105 kilograma hrane
22/09/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 19. rujna 2020. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA Koprivnica. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera i uz odobravanje naših sugrađani koji su s velikim zadovoljstvom dočekali ponovno pokretanje akcija prikupljanja donacija kako bi na taj način pomagali sugrađanima u potrebi. Uz pomoć naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 110 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 32 komada higijenskih potrepština.

Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno.

Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti  u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content