Tjedan u znaku donacija za potrebite u Socijalnoj samoposluzi

Gradonačelnik Jakšić upriličio božićni ručak za korisnike Pučke kuhinje
20/12/2016
23/12/2016

KOPRIVNICA- Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ovog tjedna uoči Božića posjetili su brojni pojedinci te grupe školaraca. Već tradicionalno Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinska donirala je hranu za Pučku kuhinju. U utorak 20. prosinca 2016. godine posjetili su nas mališani iz koprivničkog obrta za čuvanje djece Dječji osmijeh vlasnice Darije Vusić Grošić. Zajedno s roditeljima pripremili su male poklončiće s čestitkama te donirali oko 100 kilograma hrane i higijene.

U srijedu 21. prosinca 2016. godine, učenici drugih razreda Osnovne Škole „Braća Radić“ donirali su namirnice za potrebite u Socijalnoj samoposluzi. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zaprimilo je donaciju od 300 kilograma prehrambenih namirnica i 100 komada higijenskih proizvoda od vrijednih školaraca. Zahvaljujemo nastavnicama na poticanju školaraca za potrebite sugrađane.

Također, učenici četvrtih razreda Osnovne škole „Đuro Ester“, PŠ Vinica prikupili su donacije za potrebe Socijalne samoposluge. Nastavnici su organizirali već tradicionalan posjet kuhinji gdje su učenici uputili čestitke za nadolazeće blagdane svim članovima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Učenici su i ovog puta pokazali svoju humanost, te donirali 180 komada higijenskih potrepština za potrebite.

U četvrtak i petak Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zaprimilo je privatne donacije za potrebe Socijalne samoposluge. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Trgovačkim Centrom Koprivnica prikupili su 170 kg prehrambenih namirnica i 50 komada higijenskih proizvoda tijekom akcije besplatnog ukrašavanja poklona. Ujedno su prikupljali i novčana sredstva kojima se kupuje hrana za Socijalnu samoposlugu.

Ovim putem želimo zahvaliti svima dobrim građanima na donacijama koji su omogućili da uljepšamo blagdane svim potrebitim korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Socijalnoj samoposluzi i Pučkoj kuhinji.

donacija-gradana-2-1donacije-gradana-2img_8953donacija-2-3

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content