Tjedan solidarnosti u Kauflandu od 8. do 15. prosinca 2020.

Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u KTC-u
04/12/2020
U Robnom centru KTC prikupljeno 120 kilograma hrane i 30 komada higijenskih potrepština
07/12/2020

KOPRIVNICA – Već tradicionalno u suradnji s Kauflandom za vrijeme trajanja Tjedna solidarnosti Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u akciji ‘Vaš dar za pravu stvar’. Tjedan solidarnosti traje od 8. do 15. prosinca 2020. godine pa će tada na ulazu u Supermarket Kaufland u Ulici Ivana Česmičkog 26 biti postavljena košara u kojoj će građani cijelo vrijeme moći ostavljati donacije. Svakoga dana od 9 do 13 sati ondje će biti naši volonteri kojima ćete moći predati artikle namijenjene za popunjavanje Socijalne samoposluge. Od volontera ćete moći doznati koji artikli trenutno najviše nedostaju u Socijalnoj samoposluzi.

Pozivamo sve sugrađane da tijekom Tjedna solidarnosti i u ovo predblagdansko vrijeme pokažu svoju dobrotu i spremnost na pomaganje jer svaka donacija znači mnogo onima kojima je potrebna pomoć. Svakog tjedna u Socijalnoj samoposluzi volonteri dijele pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama našim sugrađanima s područja grada Koprivnice koji su u potrebi. Stoga unaprijed zahvaljujemo na svim donacijama.

Sve akcije provode se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content