Susret ravnatelja Gradskih društava Crvenog križa u Koprivnici

Članovi GIT-a sudjelovali na zboru žurnih službi u Križevcima
25/05/2018
Glasajte za Socijalnu košaricu koja je nominirana za najuspješniji lokalni EU projekt
07/06/2018

KOPRIVNICA – U četvrtak, 24. svibnja 2018. godine u službenom i radnom posjetu Koprivnici bili su ravnatelji Crvenog križa: Petar Penava iz Zagreba, Branka Hastor iz Karlovca, Davor Šimunović iz  Krapine, Kristijan Valkaj iz  Čakovca i Robert Kranjčec iz  Ludbrega, kao i djelatnici iz navedenih društava. Domaćin i organizator susreta bila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev koja je na samom početku susreta zaželjela dobrodošlicu svojim kolegama te ugodan boravak u našem gradu.

Glavni cilj radne posjete bio je obilazak Podravke i proizvodnih pogona u Tvornici Vegete, gdje su ih primili Nives Horvat voditeljica prodaje za gastro proizvode i Božo Sušilović voditelj prodaje za trgovačku robu i institucionalne kupce s kojima su vodili razgovore vezane uz donacije proizvoda za Socijalne trgovine, diskontnu prodaju i asortiman proizvoda s naglaskom na cjelodnevne suhe obroke (CSO).

Ravnatelji su međusobno izmijenili iskustva o brojnim temama, a najvažnije o novom Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Dogovorena je daljnja međusobna suradnja i razmjena iskustava vezano uz projekte.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content