Srednja škola Koprivnica i Osnovna škola iz Kalinovca pobjednici su međužupanijskog natjecanja Crvenog križa

Dobrovoljni davatelji krvi Podravke održali godišnju skupštinu
20/04/2015
Najava edukacije “Socijalni marketing”
23/04/2015

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije organiziralo je međužupanijsko natjecanje mladih u Osnovnoj školi Molve u subotu, 18. travnja 2015. godine. Natjecalo se ukupno devet ekipa iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

U kategoriji podmlatka najbolji rezultat postigla je ekipa OŠ I. Lacković Croata iz Kalinovca, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ Koprivnički Bregi, treća je bila OŠ Kalnik,a četvrta OŠ Sirač.

U kategoriji mladeži najabolja je bila ekipa Srednje škole Koprivnica, drugo mjesto zauzela je ekipa Gimnazije Daruvar, treće plasirana je bila ekipa Učeničkog doma Križevci, četvrta je bila Srednja strukovna škola Đurđevac, a na petom mjestu je bio Dom učenika srednjih škola Bjelovar.

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazali su svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok su u praktičnom dijelu pokazali znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe iz Srednje škole Koprivnica, pod vodstvom mentora Tomislava Lončara i Oš I. Lackovića Croate iz Kalinovca, s mentoricom Martinom Lovrak Ivanov, predstavljat će našu županiju na državnom natjecanju mladih Crvenog križa koje će se održati 9. svibnja u Splitu.

Natjecanje Molve Web6 Natjecanje Molve Web5 Natjecanje Molve Web4 Natjecanje Molve Web2 Natjecanje Molve Web

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content