Socijalna samoposluga ostala bez ulja, brašna i higijene, prikupljanje donacija u subotu u Supernova centru

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju 14. veljače
10/02/2022
U četiri dana u veljači dobrovoljni darivatelji dali su 314 doza krvi!
17/02/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u subotu, 19. veljače 2022. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije. Trenutačno u Socijalnoj samoposluzi nemamo ulja, brašna ni higijenskih proizvoda pa pozivamo sve koji su u mogućnosti, da pomognu.

Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193.

U prikupljanjima donacija u trgovačkim centrima te pakiranju i podjeli paketa u Socijalnoj samoposluzi sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content