Skupština koprivničkog Crvenog križa usvojila planove rada i financija za iduću godinu

Održana tradicija gradonačelnikovog božićnog ručka za korisnike Pučke kuhinje
20/12/2022
Potpisan gotovo pola milijuna kuna vrijedan projekt Koprivnička banka hrane
22/12/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je u srijedu, 22. prosinca 2022. godine redovitu sjednicu Skupštine. Glavne točke dnevnog reda bile su usvajanje Plana rada i Financijskog plan za iduću godinu.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a vezanih uz davalaštvo krvi, Socijalnu samoposlugu, Pučku kuhinju, izvanredne situacije, Klub Volonter penzioner, službu traženja, rad s mladima. Tijekom sjednice na ekranu su članovi Skupštine mogli vidjeti fotografije novog Centra za pomoć u kući, koji se gradi u Herešinskoj ulici. Rok za gradnju je produžen, no projekt završava u svibnju te se nakon opremanja planira preseljenje u novi Centar za pomoć u kući.

Članovi Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Koprivnice jednoglasno su prihvatili sve planove za sljedeću godinu te pohvalili rad GDCK Koprivnica.

Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac iskazao je zadovoljstvo sa svime učinjenim u godini koja je na izmaku te zahvalio volonterima na sudjelovanju u aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti. Skupštini je prisustvovao gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, koji je također pohvalio rad Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, zahvalio svim djelatnicima i volonterima na svemu što rade te im poželio sve najbolje u 2023. godini.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content