Školarci darivali potrebite

Izvješće o akcijama DDK u prosincu 2013.
19/12/2013
Božićni ručak
24/12/2013

KOPRIVNICA – Uoči božićnih blagdana mnogi naši sugrađani sjetili su se onih koji su u potrebi te su darovali prehrambene namirnice, odjeću, igračke, kolače i drugo.

Učenici koprivničke Gimnazije Frana Galovića dostavili su staru, a upotrebljivu odjeću koju su učenici prikupili u školi.

Učenici 1.a razreda Osnovne škole Đure Estera, s učiteljicom Draganom Kolenko, darovali su svoje igračke, autiće, plišance i puzzle, te su ih namijenili djeci kojoj je to potrebno. Prilikom posjeta Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, učenici su izveli i kratki program.

Učenici 3 a razreda iz Osnovne škole Antuna Nemčića Gostovinskoga tradicionalno su darivali kolačiće za korisnike naše Pučke kuhinje. Sa svojom učiteljicom Suzanom Hergotić posjetili su našu Pučku kuhinju i predali kolače.

Učenici  Srednje škole Koprivnica prikupili su i darovali različite vrste prehrambenih namirnica koje su namijenili obiteljima slabijeg imovinskog stanja. Zajedno s Marijelom Šokec učenici su donijeli prehrambene namirnice u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Proteklih dana  građani i udruge donirali su odjeću i hranu namijenjenu osobama koje su slabijeg imovinskog stanja.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content