Sandra Krznarić izabrana za člana Skupštine mladih Hrvatskog Crvenog križa

Zaštita zdravlja od velikih hladnoća
23/02/2018
Crveni križ pomaže najpotrebitijim osobama po svim općinama
28/02/2018

KOPRIVNICA – Klub mladih Gradskog društva Crvenog Križa Koprivnica održao je sastanak u četvrtak 22. veljače 2018. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica kako bi izabrali novog člana Skupštine mladih Hrvatskog Crvenog križa zajedno s voditeljicom Kluba mladih Lidijom Molnar, potpredsjednicom Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i voditeljicom podmlatka u OŠ Braća Radić u Koprivnici.

Za novog člana Skupštine mladih HCK jednoglasno je izabrana Sandra Krznarić, učenica 5. razreda Srednje medicinske škole u Koprivnici te će kao predstavnik GD CK Koprivnica sudjelovati na 2. sazivu Skupštine mladih HCK koja će se održati od 2. do 4. ožujka 2018. godine u Domu Gradskog društva Crvenog križa Zagreb na Sljemenu.

Djelatnica GD CK Koprivnica Antonija Habajec zahvalila je svim članovima Kluba mladih na sudjelovanju u prošlogodišnjim volonterskim aktivnostima uručivši im zahvalnice te ih razveselila raznim promotivnim materijalima, od boca za vodu, marama, rokovnika i USB stickova.

Na kraju sastanka dogovorene su i aktivnosti Kluba mladih za ovu godinu te će članovi sudjelovati u aktivnostima promoviranja prve pomoći, na natjecanjima prve pomoći, u obilježavanju značajnih datuma, provoditi preventivne zdravstvene aktivnosti tijekom godine te se uključiti u aktivnosti projekta ‘Volimo volontiranje’.

Ukoliko ste mladi i zainteresirani za rad u Klubu mladih, javite se u Gradsko društvo Crvenog križa, Braće Radića 7, Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content