Prvi dan akcije “Vaš dar za pravu stvar” u Kauflandu prikupljeno 130 kilograma namirnica

Gradski vijećnici pripremili roštilj za korisnike Pučke kuhinje
09/05/2017
Održana Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
10/05/2017

KOPRIVNICA – U  sklopu obilježavanja Tjedna Crvenog križa, a u suradnji s Kauflandom je u ponedjeljak 8. svibnja 2017. godine započela akcija „Vaš dar za pravu stvar“. Akcija traje od 8. do 15. svibnja 2017. godine u svrhu prikupljanja donacija odnosno prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu. Tako je već prvi dan akcije na kojoj su sudjelovali i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljeno 130 kilograma raznih namirnica.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na ulazu su dijelili letke prema kojima su sugrađani mogli donirati namirnice za najpotrebitije, a oni su i ovog puta bili velikodušni te donirali brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i ostale potrepštine.

Sva prikupljena roba biti će kao i do sada podijeljena u prostoru Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica gdje će se pozvati obitelji s područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da mogu donirane proizvode ostaviti u košari koja će cijeli tjedan biti postavljena u Kauflandu ili ih mogu osobno donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content