Priznanja Elektrinim darivateljima krvi

Podravski list, 24. ožujka 2014.
24/03/2014
Mali Podravski, 28. ožujka 2014.
02/04/2014

KOPRIVNICA – Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Elektre održalo je redovnu skupštinu u sjedištu koprivničke tvrtke. Darko Fajdić, predsjednik Aktiva i njegovi suradnici Željko Ivačić i Martina Čiković izvjestili su o radu Aktiva u prošloj godini.

Na tri akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Elektri tijekom 2013. Godine prikupljeno je ukupno 126 doza krvi, rečeno je u izvješću te dodano kako u ovom aktivu okupljaju 51 darivatelja, nešto manje nego prijašnjih godina zbog odlaska zaposlenika u mirovinu.

Dr. Dražen Sačer, predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica istaknuo je kako su Koprivničko-križevačka županija i Koprivnica u hrvatskom vrhu po broju darovanih doza krvi na broj stanovnika, upoznao je Elektrine darivatelje s novim prostorom za akcije DDK u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica te zahvalio svima na dobrovoljnom darivanju krvi.

Dr. Ljiljana Šajatović Ivanković, potpredsjednica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica istaknula je kako Aktiv Elektre djeluje uspješno već četiri desetljeća te je čestitala jubilarcima i uručila priznanja.

Priznanja su dobili Darko Laljek za 40 i više darivanja, Krešimir Labaš za 30 i više darivanja, Rudolf Perin za 20 i više davanja te Stjepan Hržić, Igor Košanski i Tomislav Kovačević za 10 i više davanja.

Goran Pakasin, direktor Elektre Koprivnica također je pohvalio darivatelje te je kazao kako i tu plemenitu gestu smatra društvenom odgovornosti jer pojedinci samovoljno daju sebe kako bi pomogli drugima.

Aktiv DDK Elektre okupio je i svoje umirovljenike, a jedan od njih, Stanko Orlović, podsjetio je na prva davanja krvi u ovom kolektivu koja se sada kontinuirano održavaju već 40 godina.

Elektra 2 Elektra 3

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content