Prikupljeno donacija hrane, higijene i odjeće za jedan šleper, odvija se i akcija darivanja krvi

Prikupljamo pomoć za poplavljena područja u Crvenom križu Koprivnica
18/05/2014
Nosite hranu, higijenu i dječje potrepštine, rabljene odjeće više ne treba
21/05/2014

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja i danas s prikupljanjem pomoći za poplavljena područja u Slavoniji.

Koprivničanci su jučer pokazali veliko srce i prikupljeno je hrane, odjeće, higijenskih potrepština za otprilike jedan šleper. Nema što naši sugrađani nisu donijeli i na tome im veliko hvala, kao i svima koji su se angažirali u ovom velikom poslu na bilo koji način.

Iz Slavonije poručuju da im je potrebno sve, stoga pozivamo naše sugrađane da i dalje svoje donacije donose u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u Ulici B. Radića 7 tijekom cijelog dana, a isto tako dobro su došli i volonteri kako bi se sve donacije razvrstale i uskladištile u prostore u vojarni do otpreme u Slavoniju.

Apeliramo na naše sugrađane da doniraju ponajprije vodu koja je jučer prikupljenja u najmanjoj količini, a stanovnicima Slavonije potreba je hrana i to trajnija, konzervirana te dječje potrepštine, prehrambene i higijenske. Što god donirali, ne možete pogriješiti.

Osim prikupljanja donacija za poplavljena područja, u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa i dalje se nesmetano odvija akcija dobrovoljnog darivanja krvi i to danas i sutra od 9 do 12 i od 13 do 17 sati, a samo tijekom jučerašnjeg dana prikupljeno je 140 doza dragocjene tekućine, stoga i svim našim darivateljima hvala.

Hrvatski Crveni križ apelira i na novčane donacije na sljedeće načine:

Donacije se mogu uputiti:

  • uplatama na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08* (primjer internet uplate i opće uplatnice)
  • pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11** (6,25 kn, PDV uključen)***
  • on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

 

Sve on-line uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobođene su bankovnih naknada.

prikupljanje pomoći

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content