Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u centru Supernova

Tjedan borbe protiv tuberkuloze od 14. do 21. rujna
16/09/2021
U rujnu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 434 doze krvi!
17/09/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Ove subote, 18. rujna, akcija će se odvijati od 9 do 13 sati u Shopping centru Supernova. Naši volonteri će građanima dijeliti letke s popisom hrane koja nedostaje u Socijalnoj samoposluzi, a to su trenutačno riža, brašno, tjestenina, ulje, šećer i različiti prehrambeni proizvodi. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content