Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Dubravka Jaković primila Zahvalnicu Općine Molve

Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 14. do 18. kolovoza
11/08/2017
U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu
17/08/2017

KOPRIVNICA – U povodu Dana općine Molve održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Molve koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Tuba.

Kao i svake godine bila je to prigoda za dodjelu javnih priznanja “Zahvalnica Općine Molve”, koja se već tradicijski svake godine dodjeljuje društvima, udrugama, gospodarstvenicima i osobama koje su na neki način obilježile proteklu godinu ili sudjelovale u humanitarnom radu u društvenoj zajednici. Tako je među ovogodišnjim dobitnicima i  Dubravka Jaković predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije koja je priznanje zaslužila svojim dugogodišnjim humanitarnim djelovanjem u Općinskom društvu Crvenog križa Molve za organizaciju davalaštva krvi, pripremanje mladih za natjecanja u prvoj pomoći, promicanje vrijednosti Crvenog križa u O.Š Molve te ostalih aktivnosti i djelatnosti Hrvatskog Crvenog križa.

Čestitke svim dobitnicima priznanja su između ostalih uputili i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, zamjenik župana Ratimir Ljubić i saborski zastupnik Mladen Mađer.

Stoga i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ovim putem čestita Dubravki Jaković  na zasluženom priznanju i zahvaljuje na humanosti, a Općini Molve na prepoznavanju i vrednovanju njenog djelovanja u zajednici!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content