Poslana pomoć Gradskom društvu Crvenog križa Sisak

Djelatnici policije prikupili 120 kilograma odjeće
27/02/2014
Mali Podravski, 28. veljače 2014.
28/02/2014

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica priključilo se apelu i poslalo pomoć za stanovništvo koje je ugroženo u nedavnim poplavama. Zahvaljujući donaciji tvrtke Podravka i Danica te gradskoj tvrtki Koming, donacija vrijedna oko 20.000 kuna otpremljena je Gradskom društvu Crvenog križa Sisak. Voda Studena, juhe te konzerve s hranom poslane su u Sisak, a na donaciji je zahvalila Božena Weiss Sklizović iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak.
Prema njezinim riječima, stanovnici brojnih naselja koja pokriva ovaj Crveni križ, imaju problema posebice s pitkom vodom jer nemaju vodovodnu mrežu nego bunare. Voda od poplava se ne povlači, stoga su pitka voda i hrana itekako potrebni tamošnjem stanovništvu koje je ugroženo poplavama, a kojima svakodnevno pomažu brojni volonteri GD CK Sisak. Oni će donaciju GD CK Koprivnica podijeliti stanovnicima na svojem području sukladno potrebama.
Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje Podravki i Danici na donaciji proizvoda te Komingu na osiguranju besplatnog prijevoza.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content