Pomoć iz Socijalne samoposluge dobilo 29 korisnika

Siniša Maroševac novi predsjednik Općinskog društva Crvenog križa Koprivnički Bregi
06/07/2015
U Kauflandu akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
10/07/2015

KOPRIVNICA – U sklopu Projekta, “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, u Socijalnoj samoposluzi, koja je otvorena u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, u srijedu 8. srpnja 2015. godine podijeljeni su paketi s prehrambenim namirnicama i higijenom osobama koje su, prema popisu Grada Koprivnice ili Centra za socijalnu skrb Koprivnica, a s područja Grada Koprivnice, korisnici zajamčene minimalne naknade te temeljem toga ostvaruju pravo na pomoć iz Socijalne samoposluge.

Ovo je druga podjela paketa pomoći s hranom i higijenom. Prva podjela bila je nakon otvorenja Socijalne samoposluge 17. lipnja 2015. godine kada je podijeljeno 13 paketa, a u drugoj podjeli 8. srpnja 2015. pomoć je dobilo 16 korisnika. Sljedeće srijede 15. srpnja bit će podijeljeno 20 paketa, a dobit će ih korisnici kojima su upućeni pozivi za preuzimanje.

Iako je projektom ‘Socijalna košarica’ predviđena podjela paketa s prikupljenim donacijama tek od rujna, kako je prikupljeno dovoljno namirnica na akcijama koje se održavaju u trgovačkim centrima svaki vikend, tako su i podjele pomoći počele ranije.

Ovisno o prikupljenim donacijama Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica pozivat će korisnike da preuzmu pakete pomoći.

Podjela paketa 1

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content