Podijelili smo 50 paketa hrane i higijene siromašnim sugrađanima

Cijeli tjedan darivanje krvi, studente Sveučilišta Sjever pozivamo u petak u GD CK
13/11/2014
Josip Herceg krv dao 100 puta
17/11/2014

KOPRIVNICA – Nakon prikupljanja donacija za buduću Socijalnu samoposlugu u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, u četvrtak 13. studenoga 2014. godine podijeljeni su paketi hrane i higijene siromašnim sugrađanima iz Koprivnice.

Volonteri Udruge rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica organizirali su podjelu paketa, a Grad Koprivnica je sastavio popis 50 obitelji kojima je pomoć potrebna. Tako je prehrambene artikle i higijenske potrepštine dobilo 15 obitelji koje su jednočlane ili dvočlane, još 15 obitelji sa po 3 ili 4 člana i 20 obitelji s pet i više članova. U svakom paketu bile su osnovne prehrambene namirnice, brašno, ulje, tjestenina, šećer, sol, konzerve te higijenske potrepštine kao što su sapun, šampon, pasta za zube i drugo. Također su u paketima su bile dječja hrana i higijena za djecu. Ukupna vrijednost podijeljenih paketa je oko 25 tisuća kuna.

Projekt Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica se nastavlja, volonteri će i dalje vikendima u trgovačkim centrima prikupljati donacije, a ovisno o prikupljenim količinama, donacije će se dijeliti potrebitim sugrađanima. Vjerujemo da ćemo nove pakete pomoći dijeliti uoči Božića.

Hvala svima koji se odazivaju našim akcijama.

Socijalna samoposluga

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content