Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac ostvarilo dobre rezultate unazad četiri godine

Održana izborna Skupština Društva dobrovoljnih davatelja krvi Hrvatskih željeznica Koprivnica
07/11/2016
Koprivničanci na obilježavanju Dana dobrovoljnih davatelja krvi u Rijeci
07/11/2016

KOPRIVNICA- Članovi Crvenog križa općinskog društva Crvenog križa Sokolovac održali su svoju redovnu izvještajno-izbornu Skupštinu dana 04. studenoga 2016. godine. U nazočnosti 80-ak članova o rezultatima u proteklom razdoblju nazočne je izvjestila Eufemija Špiljak, predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac.

Istakla je stalnu brigu za osobe i obitelji u potrebi, pružajući im potporu u hrani, odjevnim predmetima i drugim u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica i Općinom Sokolovac.

Posebno je zahvalila dobrovoljnim davateljima krvi koji su u četverogodišnjem razdoblju dali gotovo 800 doza krvi i tako spasili mnoge živote. To sve je ostvareno zahvaljujući članovima Crvenog križa i dobrovoljnim davateljima krvi., koji sudjeluju i u drugima akcijama Crvenog križa.

Na Skupštini je usvojen program rada za naredno razdoblje, a za predsjednicu je izabrana Eufemija Špiljak, dosadašnja predsjednica.

Uz predstavnike udruga iz Sokolovca Skupštini su nazočili predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica s ravnateljicom Adelom Sočev, te Općine Sokolovac s načelnikom Vladom Bakšaj.

 

Na Skupštini su podijeljena priznanja za jubilarni broj davanja krvi, a primili su ih slijedeći davaoci:

ŽENE

Za 10 davanja: Kristina Dološčak, Marina Latin

Za 5 davanja: Senka Ištvanović, Dajana Tomić

Za 1 davanje: Monika Crljenica, Sara Dević, Glorija Vuk

 

MUŠKI

Za 40 davanja: Jozo Barešić, Alen Benotić, Vojislav Crljenica, Milan Jakrlin, Stevo LepoglavaZa 30 davanja: Dejan Ban, Damir Blažic, Mišel Platušić, Darko Rajn

Za 20 davanja: Željko Ivanić, Stjepan Marijan, Slobodan Milošević, Dejan Mrzlečki, Milan Obrovac, Nikola Obrovac, Željko Ranogajec, Vjekoslav Samsa, Damir Šaban, Ivan Šestak

Za 10 davanja: Željko Ištvanović, Milenko Radotović

Za 1 davanje: Miroslav Brletić, Alen Hrenić, Kristijan Kranjec, Sandi Krešić, Aleksandar Žerjav img_8434img_8440img_8451img_8460

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content