Općinsko društvo Crvenog križa Rasinja održalo je izbornu Skupštinu

Sretan i blagoslovljen Uskrs!
23/03/2016
Svjetski dan zdravlja posvećen dijabetesu
07/04/2016

RASINJA – Općinsko društvo Crvenog križa Rasinja u subotu 02. travnja 2016. godine održalo je svoju redovnu izbornu Skupštinu društva. U nazočnosti dvjestotinjak članova Crvenog križa i podmlatka, o 135 godina humanosti na tlu Rasinje od baruna Inkey, povijesni slijed prezentirala je prof. Višnjica Sesvečan, učiteljica OŠ Andrije Palmovića Rasinja. U izvješću u proteklom razdoblju članovi su se podsjetili svih aktivnosti koje je društvo imalo, ali i rezultata koji su postignuti na području djelovanja udruge.

Skupu su nazočili potpredsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dr. Ljiljana Šajatović-Ivanković, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica sa suradnicima, Josip Mlinarić, predsjednik Općinskog vijeća, načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, predstavnici Mjesnog društva Crvenog križa Ludbreg te predsjednici udruga koje djeluju na području općine Rasinja. Gosti su se obratili nazočnima i čestitali na dosadašnjim rezultatima sa željom za i dalje uspješan rad udruge.

Za novu predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa Rasinja izabrana je prof. Višnjica Sesvečan, djelatnica OŠ Andrije Palmovića, dugogodišnji član Crvenog križa, voditelj podmlatka Crvenog križa u osnovnoj školi,  sudionik mnogih događanja s mladima u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Na Skupštini su iznesene riječi zahvale za uloženi nesebični trud dosadašnjoj predsjednici Zdenki Draganić, koja je udrugu vodila pune 33 godine. Nova predsjednica Višnja Sesvečan zahvalila je na ukazanom povjerenju njoj i članovima odbora te je donesen je program rada za naredno razdoblje.

Dobrovoljnim davateljima krvi za jubilarni broj davanja krvi podijeljene su zahvalnice: za 1. do 25. davanje zahvalnice je primilo 8 žena, a od 1. do 40. davanja zahvalnice je primilo 19 muškaraca.

IMG_6235 IMG_6239 IMG_6245 IMG_6246 IMG_6248 IMG_6250 IMG_6252 IMG_6259 IMG_6263 IMG_6273

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content