Održane izborne skupštine u Peterancu, Drnju, Koprivničkom Ivancu, Reki, Hlebinama i Goli

Održan sastanak Kluba mladih
22/11/2016
Učenici OŠ „Đuro Ester“ donirali 400 kilograma hrane
29/11/2016

KOPRIVNICA – U općinskim i mjesnim društvima Crvenog križa u tijeku je održavanje izborno-izvještajnih skupština. Proteklog vikenda izborne skupštine održane su u Peterancu, Drnju, Koprivničkom Ivancu, Reki, Hlebinama i Goli. Predsjednici društava Crvenog križa podnijeli su izvješća o radu u proteklom mandatnom razdoblju te najavili plan rada za narednu godinu. Sva društva nastavljaju s organiziranjem akcija dobrovoljnog darivanja krvi, tradicionalnom sabirnom akcijom Solidarnost na djelu, podjelom paketa hrane u prigodi uskrsnih i božićnih blagdana te drugim aktivnostima sukladno kalendaru akcija Hrvatskog Crvenog križa. Na skupštinama su izabrani predsjednici i zastupnici u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te su podijeljena priznanja darivateljima za jubilarni broj davanja krvi.

U Peterancu je za predsjednika izabran Stjepan Zidar, koji će obnašati dužnost i zastupnika u Skupštini Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Sve prisutne pozdravili su Anica Desnica i Vjekoslav Štimac u ime gradskog Društva Crvenog križa Koprivnica. Zahvalnice za jubilarni broj davanja krvi primilo je 50-ak dobrovoljnih davatelja krvi.

U Drnju je za predsjednicu i zastupnicu u Skupštini GD CK Koprivnica izabrana Štefica Petrović, dosadašnja predsjednica. Na Skupštini je  podijeljeno dvadesetak priznanja dobrovoljnim darivateljima krvi. U ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica nazočne je pozdravio Zvonimir Šašek, u ime Općine Drnje donačelnica Ana Šimunić, a u ime svih udruga Marija Vrhoci, predsjednica udruge žena.

U Koprivničkom Ivancu predsjednik će i dalje biti Zvonko Jakupić koji će ujedno biti i zastupnik u Skupštini. Sve prisutne pozdravili su Stjepan Lončar ispred Kluba 100 i Zdravko Janković u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Podijeljeno je 51 priznanje dobrovoljnim davateljima krvi za jubilarni broj davanja krvi.

U Mjesnom društvu Crvenog križa Reka za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik Josip Herceg. Na svečanosti u Reki bili su zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice Mišel Jakšić i njegova zamjenica Melita Samoborec. Mišel Jakšić i ravnateljica GD CK Koprivnica Adela Sočev uručili su 28 priznanja darivateljima za jubilarni broj davanja krvi te su im uputili čestitke.

U Hlebinama je za predsjednicu izabrana ponovno Marija Zlatar, koja će biti ujedno i zastupnica u Skupštini. Dobrovoljni darivatelji krvi, njih 45, u Hlebinama su primili priznanja za jubilarni broj davanja krvi, a čestitke su im uputile načelnica Općine Hlebine Božica Trnski i ravnateljica GD CK Koprivnica Adela Sočev.

U Goli u prisustvu oko 60-ak članova Crvenog križa za predsjednika je izabran Eugen Pali, a za zastupnicu u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Ankica Cmrk. Sve prisutne pozdravili su Zdravko Janković u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, koji su istakli dobre rezultate koje Društvo u Goli postiže u dobrovoljnom davanju krvi. Na Skupštini 48 dobrovoljna davatelja krvi primilo je priznanje za jubilarni broj davanja krvi.

drnje1Drnjekop-ivaneckop-ivanec1rekareka1reka2hlebinegolagola1

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content