Održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Gola

Akcijom Solidarnost na djelu prikupljeno je 76.156,20 kuna
02/11/2018
Crveni križ predstavio svoje djelatnosti u povodu proslave Dana Grada
05/11/2018

KOPRIVNICA – Općinsko društvo Crvenog križa Gola održalo je dana 3. studenog 2018. godine u Otočki svoju redovnu godišnju Skupštinu.

Skupštini se odazvalo pedesetak članova Crvenog križa i dobrovoljnih darivatelja krvi. Predsjednica Ankica Cmrk upoznala je skup sa rezultatima koji su ostvareni na polju dobrovoljnog darivanja krvi, ali i o drugim akcijama koje su provedene. U programu rada za naredno razdoblje pobrojane su aktivnosti koje će se provesti, kao i izvori financijskih sredstava za  iste.

Skup su pozdravili načelnik Općine Gola Stjepan Milinković i Anica Desnica u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Na kraju je dvadesetak dobrovoljnih darivatelja krvi primilo priznanja za jubilarni broj darivanja krvi.

Skup je nastavljen uz zajednički druženje

Priznanja su primili: Milica Ruško, Marko Ivančan, Petar Kralj i Sven Novaković za prvo darivanje, Anamarija Đelekovčan za 5. darivanje, Katarina Krolo, Antonija Novak, Anamari Pašica, Sebastian Novak, Miroslav Pašica, Marin Šestak, Boris Tonc i Miroslav Varga za 10. darivanje, Martina Pašica i Tomislav Kiš za 20. darivanje te Mladen Šestak i Antonio Večenaj za 30. darivanje.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content