Održana Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

Volonteri i zaposlenici GD CK Koprivnica posjetili Crveni križ u Krapini
14/09/2015
Pomoć prikupljamo i u Crvenom križu Koprivnica danas do 17 sati, u subotu od 9 do 12 sati
18/09/2015

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je redovitu sjednicu Skupštine na kojoj je glavna točka dnevnog reda bilo donošenje novog Statuta. Zastupnici Skupštine prihvatili su novi Statut koji je usklađen sa Zakonom o udrugama te sa Statutom krovne organizacije, Hrvatskog Crvenog križa.
Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dr. Dražen Sačer podnio je izvješće o radu za 2013. i 2014. godinu, a zastupnicima su podnesena izvješća o financijskom poslovanju u 2013. i 2014. godini te plan rada za ovu godinu.
Na Skupštini su navedene brojne aktivnosti koje je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodilo u protekle dvije godine. Od svih aktivnosti koje su provedene istaknuta su dva događaja koja su obilježila 2014. godinu. To su poplave u Slavoniji i Drnju, te prvo mjesto na državnom natjecanju koje je osvojila ekipa podmlatka iz Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice. Jedan od značajnih podataka koji je iznesen na Skupštini je da je Koprivnica bila 2013. godine na trećem mjestu u Republici Hrvatskoj po broju prikupljenih doza krvi, dok je 2014. godine zauzela drugo mjesto sa 5.714 doza krvi, odnosno 10,03 davanja na sto stanovnika. Krajem prošle godine GD CK Koprivnica, u suradnji s partnerima Gradom Koprivnicom i Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar dobio je i prvi projekt financiran sredstvima Europskog Socijalnog fonda, a u sklopu kojeg je otvorena Socijalna samoposluga.
U ovoj godini se planira nastaviti sa dosadašnjim aktivnostima, uz namjeru da rezultati budu još bolji nego proteklih godina.Skupština 2

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content