Održana Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno oko 150 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
25/04/2016
U podmladak Crvenog križa primljeno više od 300 učenika prvih razreda osnovnih škola
06/05/2016

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u četvrtak 5. svibnja 2016. godine održalo je Skupštinu na kojoj su usvojeni prošlogodišnje Izvješće o radu i financijskom poslovanju u 2015 godini. Skupština je prihvatila izmjene Statuta, temeljem uputa Ureda državne uprave i donijela Odluku o izborima.

Na Skupštini je bio Darko Ledinski, pročelnik za Upravnog odjela za društvene djelatnosti i europske poslove Grada Koprivnice koji je pohvalio lanjski rad Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dr. Dražen Sačer podnio je Izvješće o radu u 2015. godini pri čemu je istaknuo dobre rezultate u davalaštvu krvi, sa 6.074 doze krvi GD CK Koprivnica je zauzela 3. mjesto u Hrvatskoj, u Pučkoj kuhinji prošle godine pripremljeno je 51.699 obroka, na 56 tečajeva, tri licencirana liječnika educirali su ukupno 713 polaznika. Prošle godine GD CK Koprivnica proveo je i prvi EU projekt ‘Socijalna košarica’ te otvorio Socijalnu samoposlugu koja i dalje radi u sklopu GD CK Koprivnica. Jedna od značajnijih prošlogodišnjih aktivnosti bila je i migrantska kriza tijekom koje je zbrinuto 130.000 izbjeglica na Botovu, a GD CK Koprivnica je zajedno s volonterima i brojnim službama uspješno odradio taj posao.

Skupština 1 Skupština 2

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content