Održana Skupština Društva dobrovoljnih davatelja krvi Hrvatske elektroprivrede u Koprivnici

Forum žena SDP-a Grada Koprivnce donirao 50 paketa hrane
06/03/2015
Posjet Socijalnoj samoposluzi u Karlovcu
12/03/2015

KOPRIVNICA – Redovna Skupština Društva dobrovoljnih davatelja krvi Hrvatske elektroprivrede održana je dana 06. ožujka 2015. godine. Skupštini je bilo nazočno šezdesetak davatelja krvi, od njih osamdesetak koliko ih je još zaposleno i redovito daju krvi.
Kako je istaknuo predsjednik Društva Darko Fajdić, ovo je jedno od društava koje se može pohvaliti s najvećim brojem davatelja krvi obzirom na broj zaposlenih. U proteklom razdoblju prikupili su gotovo 150 doza krvi što je za svaku pohvalu i primjer kako je dugogodišnji rad sa davateljima krvi preduvjet za uspješnost. Predsjednik je zahvalio svim davateljima krvi te ih pozvao i dalje na suradnju. Posebno je istakao 4 nova davatelja krvi, bez obzira na nezapošljavanje mladih.
Dobrovoljnim davateljima krvi koji su dali jubilarni broj davanja krvi uručene su zahvalnice, a koje je uručila dopredsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije dr. Ljiljana Šajatović-Ivanković, dugogodišnji suradnik sa svim davateljima krvi. Zahvalila je svima koji su primili priznanja, istakla rezultate davanja krvi na našem području.
Skupštini je nazočila Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica sa suradnicima, a najbolje želje i čestitke svim davateljima krvi uputio je i direktor Hrvatske elektroprivrede Koprivnica Goran Pakasin.
Zahvalnice za jubilarni broj davanja krvi primili su:
Za 1 i više davanja: Ljubica Jalžečić, Davor Mraz, Tomislav Predragović, Renato Vencl
Za 10 i više davanja krvi: Zdravko Matišić, Tomislav Sinjeri
Za 20 i više davanja krvi: Dejan Kuparić, Mladen Loparić, Josip Međimorec
Za 40 i više davanja krvi: Dario Mendaš

web 2 web 3

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content