Obitelji Pavša donirali smo hranu

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u prosincu
12/12/2014
Održana godišnja skupština u Bakovčicama
18/12/2014

DRNJE – Nakon napisa u Podravskom listu od prošlog tjedna, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica posjetilo je obitelj Pavša u Drnju i doniralo prehrambene namirnice i higijenu kako bi im olakšali tešku svakodnevnicu.

Branko Pavša (51) s obitelji živi u Drnju i teško je bolestan, a on kao i njegova supruga su nezaposleni te žive sa sinom. S obzirom na bolest i česta putovanja u Zagreb, Branko se obratio za pomoć preko medija.

Predsjednica Općinskog društva Crvenog križa u Drnju Štefica Petrović i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev ovoj su obitelji predale donaciju hrane (brašno, tjestenina, ulje, šećer, sol, riža) te higijenskih artikala i slatkiša kako bi im barem malo ublažili svakodnevne financijske probleme.

Ovih dana predsjednici općinskih društava Crvenog križa u 11 općina podijelit će gotovo 200 paketa s osnovnim prehrambenim namirnicama našim starijim, nemoćnim i siromašnim sugrađanima uoči blagdana.

Ujedno, brojne udruge i građani pojedinci ovih dana nam donose donacije u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, pa je tako Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinska, s predsjednicom Vericom Rupčić, donirala raznu prehranu za potrebe Pučke kuhinje.

Podravski list-broj-644-dat-81214-str-26 -e (Custom) - m

 

 

 

naslovna (Custom) - m

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content