Nova odjeća, higijena i banane razveselile naše korisnike

Podijelit ćemo 118 humanitarnih paketa novo nezaposlenima
02/06/2020
Slikovnice Crvenog križa podjelili smo prvašićima u svim osnovnim školama
05/06/2020

KOPRIVNICA-  Naši sugrađani i tvrtke velikog srca nastavljaju s doniranjem za korisnike Pučke kuhinje i Socijalne samoposluge.

Za novčanu donaciju Pekare Dora iz Koprivnice kupili smo tekuće i krute sapune i podijelili korisnicima Pučke kuhinje, a KUD Srce Koprivnica donirao je prehrambene proizvode i higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge.

C & A Moda trgovina d.o.o. poslovnica Koprivnica donirala nam je 280 kilograma otpisane nove zimske odjeće koju dijelimo korisnicima Pučke kuhinje, Socijalne samoposluge te korisnicima u općinskim društvima Crvenog križa Sokolovac i Rasinja.

Kaufland Koprivnica nastavlja s redovitim, tjednim donacijama svježeg voća, pa su ovaj tjedan donirali 120 kilograma banana koje su posebno razveselile naše najmlađe korisnike.

Zahvaljujemo svima na donacijama i pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content