Nastavlja se rad Savjetovališta za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine

Prikupljeno 498 doza krvi
22/08/2014
Akcije dobrovoljnog davanja krvi u mjesecu rujnu
11/09/2014

KOPRIVNICA – Savjetovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine, koje djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, nastavlja s jesenskim ciklusom predavanja i radionica.

Prva radionica nakon ljetne stanke održat će se u srijedu 3. rujna s početkom u 18 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, ulica Braće Radića 7.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže jer tijekom jesenskog ciklusa pripremamo niz zanimljivih radionica kuhanja zdrave hrane i predavanja o pravilnoj prehrani u cilju smanjenja tjelesne težine. Polaznici će također imati prilike izmjeriti visinu, težinu, krvni tlak ili šećer.

Savjetovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine dio je projekta Hrvatskog Crvenog križa i Ministarstva zdravlja te se održava i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice u sklopu projekta ‘Zdravi grad’.

Savjetovalište za prevenciju i smanjenje prekomjerne tjelesne težine, kojem je cilj promicanje znanja o važnosti normalne tjelesne težine za zdravlje, održava se prve i treće srijede u mjesecu, a vodi ga Božica Šnajdar, viša medicinska sestra u mirovini.

Zainteresirani građani mogu se pridružiti Savjetovalištu 3. i 17. rujna od 18 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content