Našem darivatelju Dragutinu Soldiću uručena zahvalnica Općine Peteranec

Provedena akcija dobrovoljnog davanja krvi u lipnju
17/06/2016
Umro Vladimir Besten, jedan od najzlatnijih darivatelja
04/07/2016

PETERANEC – U sklopu proslave Dana Općine Peteranec održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Peteranec u petak 24. lipnja 2016. godine. Predsjednik Općinskog vijeća Mario Gaži i načelnik Krešimir Matijašić na sjednici su upoznali goste s postignućima u protekloj godini. U nazočnosti velikog broja gostiju, na svečanoj sjednici, uručena je zahvalnica Općine Peteranec gospodinu Dragutinu Soldiću za izuzetan doprinos na području dobrovoljnog darivanja krvi kao dobrovoljnom darivatelju sa 100 i više davanja te humanitarni rad. Osim zahvalnice Dragutinu Soldiću uručena je i novčana nagrada od 2.000,00 kuna.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica izuzetno je ponosno i zahvalno Općini Peteranec koja je prepoznala važnost darivatelja i davalaštva krvi, a temeljem inicijative koju je uputilo upravo GD CK Koprivnica.

Upućujemo čestitke Dragutinu Soldiću za novo dobiveno priznanje Općine Peteranec, a uz dosadašnja priznanja koja je primio od Hrvatskog Crvenog križa te odlikovanje predsjednika RH Red Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content