Nakon akcije u centru Supernova police Socijalne samoposluge popunjene sa 120 kg hrane

Na akcijama u lipnju dobrovoljni darivatelji krvi darivali 384 doze krvi!
18/06/2021
Zaštita zdravlja od vrućine – preporuke za javnost
21/06/2021

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u subotu, 19. lipnja organiziralo u Shopping centru Supernova, prikupljeno je oko 120 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i pet komada higijenskih potrepština.

Prije ove akcije u Socjjalnoj samoposluzi nije bilo ni jedne paštete, mesne ili riblje konzerve, a sad je situacija ipak drugačija. Prikupljeno je 30-ak komada različitih konzervi te su popunjene police s brašnom, uljem, rižom, tjesteninom, šećerom…

Volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dijelile su kupcima u Shopping centru Supernova letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s našim djelatnicima sve razvrstale na police Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakog tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi. Stoga, veliko hvala na vrijednim donacijama u ime korisnika Socijalne samoposluge. Pozivao sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama. Svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

U akciji prikupljanja donacija i ovaj put su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content