Na skupštini u Sokolovcu podijeljena priznanja darivateljima jubilarcima

Predstavljanje na središnjem trgu u povodu Dana grada Koprivnice
10/11/2014
Cijeli tjedan darivanje krvi, studente Sveučilišta Sjever pozivamo u petak u GD CK
13/11/2014

SOKOLOVAC – Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac održalo je u subotu 8. studenoga godišnju izvještajnu skupštinu u Društvenom domu u Sokolovcu. Predsjednica Eufemija Špiljak tom je prigodom izvijestila članove o postignutim rezultatima u protekle dvije godine. U Sokolovcu je na akcijama DDK prošle 2013. godine prikupljeno 184 doze krvi, a ove godine 131 doza krvi, a još jedna akcija održat će se u prosincu. U Sokolovcu tradicionalno provode i zajedničke akcije HCK kao što je Solidarnost na djelu, dijele rabljenu odjeću i pakete hrane siromašnim mještanima na području cijele općine.

Članove Crvenog križa u Sokolovcu pozdravili su i čestitali na uspješnom radu načelnik Općine Vlado Bakšaj, zamjenica dr. Vesna Belak Došenović i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev.

Na Skupštini su darivateljima s jubilarnim brojem darivanja krvi podijeljena i priznanja. Za 10 i više puta datu krv (Ž) priznanja su primile Gregurić Ljiljana i Horvat Nataša. Za 5 i više puta datu krv priznanja su dobile: Benko Ivana, Dološčak Kristina, Hanžeković Dalia, Hanžeković Marija, Latin Marina, Špiljak Eufemija i Tisaj Svetlana. Za 1 i više davanja zahvalnice su dobile: Buzina Danijela, Gregurić Ivana, Holiček Djurdjica, Ištvanović Senka, Ištvanović Vesna,Popović Lara.

U kategoriji muških za 40 i više davanja krvi priznanje je primio Bratković Slavko. Za 30 i više davanja krvi: Barešić Jozo, Benotić Alen, Dološčak Davor, Dvorski Ranko, Jakrlin Milan, Kolarić Ivan, Krištofec Milan, Lepoglavec Stevo, Rajn Darko i Ranilović Čedo. Za 20 i više davanja krvi priznanja su primili Blažic Damir, Jug Davor, Leban Gojko, Piljak Danijel i Piljak Igor. Za 10 i više davanja krvi priznanja su primili: Ivanić Željko, Krenus Dražen, Mihoci Stjepan, Mrzlečki Dejan, Radić Danijel i Radotović Miljenko. Za 1 i više davanja krvi zahvalnice su dobili Buzina Josip, Dvekar Igor, Jug Renato, Latin Darko, Petric Matej, Radanović Goran, Radić Ivan, Rajn Stevo i Žarić Nenad. Za Za 75 i više davanja u 2014. priznanja na svečanosti u hotelu Podravina 25. listopada primili su Golubić Stevo, Lončar Josip i Špoljar Đuro.

Sokolovac 2 (Custom)Sokolovac 3 (Custom)

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content