Na natjecanju će sudjelovati 13 ekipa podmlatka i mladeži Crvenog križa

Posjet Socijalnoj samoposluzi u Karlovcu
12/03/2015
Akcija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Koprivnica
13/03/2015

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira natjecanje mladih u Osnovnoj školi Koprivnički Bregi, koje će se održati u subotu, 14. ožujka s početkom u 10 sati.

Natjecat će se deset ekipa podmlatka iz tri osnovne škole iz Koprivnice i to OŠ Antun Nemčić Gostovinski, OŠ Braće Radića i OŠ Đuro Ester te OŠ Blaža Mađera iz Novigarda Podravskog, OŠ Sokolovac, OŠ Andrije Palmovića Rasinja, OŠ Gola, OŠ Koprivnički Bregi, OŠ Legrad i OŠ Fran Koncelak Drnje.

U kategoriji mladeži natjecat će se ekipe iz Gimnazije Fran Galović, Srednje škole Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica.

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazat će svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu pokazati znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe plasirat će se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati 18. travnja 2015. godine u Molvama, dok će se državno natjecanje održati 9. svibnja u Splitu.

Podsjetimo, prošle 2014. godine najviše uspjeha na svim natjecanjima postigla je ekipa podmlatka Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice koja je osvojila titulu državnih prvakinja na natjecanju u Novom Vinodolskom.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content