Na natjecanju 12 ekipa podmlatka i mladeži Crvenog križa

Akcije DDK u ožujku u novom prostoru
12/03/2014
Ekipe Gimnazije i OŠ Braće Radića pobijedile na natjecanju mladih Crvenog križa
17/03/2014Normal
0


21


false
false
false

HR
X-NONE
X-NONE
KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira natjecanje mladih u Obrtničkoj školi Koprivnica, a koje će se održati u subotu, 15. ožujka.

Natjecat će se devet ekipa podmlatka iz tri osnovne škole iz Koprivnice i to OŠ Braće Radića, OŠ Antun Nemčić Gostovinski i OŠ Đuro Ester te OŠ Blaža Mađera iz Novigarda Podravskog, OŠ Sokolovac, OŠ Rasinja, OŠ Gola, OŠ Koprivnički Bregi i OŠ Drnje.

U kategoriji mladeži natjecat će se ekipe iz Gimnazije Fran Galović, Srednje škole Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica.

Ekipe mladih i podmlatka Crvenog križa pokazat će svoja znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu pokazati znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe plasirat će se na međužupanijsko natjecanje koje će se održati 5. travnja 2014. godine u Siraču u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a državno natjecanje održat će se 10. svibnja 2014. godine u Novom Vinodolskom.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content