Na međužupanijskom natjecanju sudjeluje sedam ekipa

Mjerimo tlak i šećer na bazenima Cerine
07/04/2017
Prijavite se za člana interventnog tima GD CK Koprivnica!
07/04/2017

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije organizira Međužupanijsko natjecanje mladih u subotu 8. travnja 2017. godine kojemu su domaćini Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski u Koprivnici i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Na natjecanju će sudjelovati sedam ekipa, četiri ekipe podmlatka i tri ekipe mladih iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Na natjecanju sudjeluju u konkurenciji podmlatka Osnovna škola B. Radić iz Koprivnice, Osnovna škola Molve i Osnovna škola Sidonije Rubido Erdödy iz Gornje Rijeke te Osnovna škola Vladimira Nazora iz Daruvara. U konkurenciji mladih sudjelovat će ekipe Srednje škole Koprivnica, Gimnazije ‘dr. Ivana Kranjčeva’ iz Đurđevca i Srednje gospodarske škole iz Križevaca.

Ekipe podmlatka i mladeži pokazat će svoja znanja u teorijskom i praktičnom dijelu. Teorijski dio obuhvaća znanja o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu te međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima dok će u praktičnom dijelu ekipe pokazati znanja i vještine iz pružanja Prve pomoći.

Najuspješnije ekipe predstavljat će našu županiju na državnom natjecanju koje će biti održano 13. svibnja 2017. godine u Sisku.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content