Mjesno društvo Crvenog križa u Reki održalo Skupštinu

Rabljena odjeća podijeljena u Sokolovcu i Maloj Mučnoj
10/03/2014
Podravski list, 10. ožujka 2014.
10/03/2014Normal
0


21


false
false
false

HR
X-NONE
X-NONE
REKA – Mjesno društvo Crvenog križa Reka održalo je godišnju Skupštinu u subotu 8. veljače 2014. Godine u društvenom domu u Reki. Josip Herceg, predsjednik Mjesnog društva Reka izvjestio je kako su prošle godine darivatelji s područja ovog koprivničkog mjesnog društva dali ukupno 223 doze krvi, od toga 132 na akcijama u Reki i 91 dozu na drugim mjestima. U akciji Solidarnost na djelu, na području Reke prikupljeno je 1.926,60 kuna te je od tog novca kupljeno i podijeljeno 36 pari tenisica učenicima osnovnih i srednjih škola slabijeg imovinskog stanja.

Zdravko Janković, ravnatelj Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i djelatnik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uputio je riječi zahvale aktivistima i volonterima Crvenog križa u Reki na angažmanu u akcijama i dobrovoljnim darivateljima na humanosti koju iskazuju.

Darivatelji s jubilarnim brojem darivanja krvi za 2013. godinu potom su primili priznanja. Od žena, za 25 puta i više darovanu krv, priznanje je primila Jadranka Bakovljanec, za 10 i više puta darivanu krv priznanja su primili Blažotić Jadranka, Delić Valentina, Ferenčić Renata i Herceg Vesna, a za 5 i više puta darivanu krv Jušić Višnja, Medved Maja i Mikulić Kristinka. Za prvo i više darivanja priznanja su primili Grašić Melita, Horvat Andrijana, Janičar Sanja, Kučina Marija i Šušenj Martina.

Priznanja za muške, za 40 i više darivanja krvi primili su Gradiček Zdravko, Laljek Darko i Levanić Stjepan, za 30 i više darivanja krvi Botko Vlado, Češnjaj Franjo, Drakšić Renato, Hum Mladen, Ilić Mamče, Levanić Dubravko i Mihelčić Milan, a za 20 i više darivanja krviKnapić Zlatko.

Za 10 i više darivanja krvi: priznanja su primili Adamić Nino, Delić Darko, Dvorski Tihomir, Fajdić Nikola, Ferenčić Dejan,  Horvat Andrej,Horvat Marko, Kudelić Željko i Povijač Mladen, a za 1 i više darivanja krvi priznanja su primili Adamić Željko, Bukvić Borislav, Kalinić Branimir, Komes Ivan, Kos Matija,Lončarić Goran, Lončarić Ranko, Lončarić Zoran, Mihelčić Matej, Povijač Robert, Srednoselec Tomica, Šušenj Josip, Tonkovac Antun i Vađunec Roman. Za 50 i više darivanja u 2013. godini priznanja su primili na svečanosti u hotelu u listopadu prošle godine Bogdan Željko i Seretin Stjepan

Priznanja u Reki podijelili su Zdravko Janković, Josip Herceg te Stanislav Fajdić, jedan od najzlatnijih darivatelja sa sto i više doza darivane krvi te Jadranka Bakovljanec.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content