Mališani iz Kluba “Slatko srce” uoči blagdana dobili prigodne darove

Interventnom timu županijskog Crvenog križa uručena županijska Zahvalnica
13/04/2022
Sretan Uskrs
15/04/2022

KOPRIVNICA – Članovi Kluba “Slatko srce” okupili su se na predblagdanskom druženju u srijedu, 13. travnja 2022. godine u Osnovnoj školi “Đuro Ester” u Koprivnici. Uoči Uskrsa razveselili su ih slati paketi proizvoda bez šećera te ruksaci, majice i prsluci Kluba.

Klub “Slatko srce” okuplja djecu i mlade oboljele od dijabetesa te njihove roditelje, a osnovalo ga je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije. Kroz projekt “Slatko srce” Klub je od Zaklade “Hrvatska za djecu” dobio gotovo 100 tisuća kuna za aktivnosti kojima se daje potpora oboljelima. Jedna od tih aktivnosti bilo je ovo druženje i tim su novcem kupljeni poklončići koji su podijeljeni članovima Kluba.

Okupljenima su se obratili voditelj Kluba “Slatko srce” Miroslav Kanisek i voditeljica projekta “Slatko srce”, ravnateljica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Adela Sočev. Govoreći o aktivnostima Kluba najavili su obiteljski edukacijsko-rekreativni kamp za članove “Slatkog srca”, koji će održati idući tjedan u Zadru. Uz želju da svima šećer u krvi bude u granicama normale, poželjeli su im ugodne blagdane i sretan Uskrs.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornosti Društva Crvenog križa Koprivničko–križevačke županije i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.

Projekt Slatko srce financira Zaklada „Hrvatska za djecu“.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content