Juniori spasioci iz Koprivnice sudjelovali na kampu u Novom Vinodolskom

Naši najzlatniji darivatelji na prijemu kod Predsjednice Republike u prigodi Dana državnosti
26/06/2018
U KTC-u u Koprivnici održat će se 11. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
06/07/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, u sklopu projekta Sigurnost na vodi, provelo je tečaj junior – spasilac , a uspješno ga je prošlo 14 polaznika, učenika koprivničkih škola i članova Ronilačkog kluba Šoderica.

Kao nagradu za uspješno položen tečaj Hrvatski Crveni križ organizirao je za polaznike tečaja iz Primorsko goranske županije, Topuskog i Koprivnice kamp Junior spasioc od 25. do 30. lipnja 2018. godine u Novom Vinodolskom.

Iz Koprivnice u kampu su sudjelovali osposobljeni juniori spasioci: Enya Sever, Katarina Kerenčin, Fran Jakopanec, Jan Vuk i Erik Lucek.

Naši predstavnici obnovili su spasilačka znanja i vještine, sudjelovali su u brojnim zanimljivim radionicama i društvenim igrama, a naravno imali su i slobodno vrijeme za kupanje iako im vrijeme nije bilo baš naklonjeno. Kamp je održan u organizaciji Društva Crvenog križa Primorsko – goranske županije te u suradnji sa Službom spašavanja života na vodi i djelovanja u kriznim situacijama HCK, a pod vodstvom voditelja Nikole Mrđena i volontera Crvenog križa. Na kampu je sudjelovalo više od 20 polaznika tečajeva Junior spasilac pa je to bila i prilika za nova druženja i upoznavanja.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content