Još jedna uspješna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u TC Koprivnica

Prikupljene doze krvi u kolovozu u koprivničkoj Podravini popunile nedostatak krvi
21/08/2015
HCK otvara apel: Pomozimo izbjeglicama na području Jugoistočne Europe
25/08/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
U sklopu projekta svaki tjedan organiziramo akcije prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu pa su tako i ove subote volonteri Udruge „Rad na dar“ i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na akciji održanoj u Trgovačkom centru Koprivnica prikupili oko 280 kilograma raznih namirnica prijeko potrebnih da bi se pomoglo našim sugrađanima slabijeg imovinskog stanja te i ovaj put zahvaljujemo svima koji su se odazvali akciji.
Od otvorenja Socijalne samoposluge u lipnju održano je ukupno 11 akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice gdje je prikupljeno otprilike 1600 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti u iznosu od oko 15.000 kuna te je do sada podijeljeno 120 paketa obiteljima kojima je bilo potrebno. Akcije prikupljanja i podjele će se nastaviti i dalje te se nadamo da ćemo u sklopu ovog projekta Socijalna košarica pomoći što većem broju obitelji koje ostvaruju to pravo prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica. TCKC 2-22.8.2015.Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content