Još jedan dobrovoljni davatelj krvi sa sto davanja!

Prikupljeno oko 450 kilograma prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
16/02/2015
Prikupljamo hranu za pomoć Gunji – isključivo prema popisu
20/02/2015

KOPRIVNICA – Željko Ivačić rođen 30.01.1957. godine novi je dobrovoljni davatelj krvi koji se priključio velikoj obitelji sa 100 davanja.
Na akciji DDK u Hrvatskoj elektroprivredi u Koprivnici danas 19. veljače 2015. godine Željko Ivačić stoti je puta dao krv.
Ivačić je osnovnu školu završio u Koprivnici, a srednju Metalsko elektrotehnički centar u Varaždinu. Višu školu završio je na Sveučilištu u Zagrebu na elektrotehnici za zvanje inženjer elektrotehnike.
Od rane mladosti u srednjoj školi uključio se u organizirane akcije dobrovoljnog davanja krvi, koju je aktivnost nastavio sve do danas.
Sada je zaposlen u HEP Koprivnica na radnom mjestu Koordinator u uredu direktora. Svojim je mlađim kolegama primjer i uzor kako se humanom stavom može pomagati drugima na najkonkretniji način, bez obzira na mjesto, vrijeme ili uvjete davanja.
Za svoj humani rad primio je priznanja Hrvatskog Crvenog križa za 50 i 75 puta datu krv, te zahvalnice i značke za jubilarni broj davanja krvi. Za stoti put darovanu krv Željko Ivačić primit će, kao i svi ostali darivatelji, najviše državno priznanje Red Danice Hrvatske s likom Katarine Zrinske.
Gospodine Željko čestitamo Vam i želimo dobro zdravlje!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content