Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica dobilo 7.000 kuna za Socijalnu samoposlugu na natječaju za projekt Zdravi grad

Marijan Mraz krv dao 100. puta!
16/05/2016
Akcija prikupljanja namirnica za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Koprivnica
20/05/2016

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, dobilo je iz proračuna Grada Koprivnice, temeljem natječaja za projekte u sklopu projekta Zdravi grad, sedam tisuća kuna za kupnju namirnica za Socijalnu samoposlugu.

Socijalna samoposluga Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica radi na temelju prikupljenih donacija od građana u trgovačkim centrima, te će sredstva koja je odobrio Grad Koprivnica, biti od velike pomoći za daljnji rad Socijalne samoposluge.

Nastavno na projekt Socijalna košarica, koji je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a koji je završio krajem veljače, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica surađuje s Gradom Koprivnicom koji nam ustupa popis korisnika Socijalne samoposluge. Na popisu je oko 250 obitelji, a svaki mjesec podijeli se između 40 i 50 paketa, ovisno o prikupljenim donacijama. Uz pomoć sredstava koja je odobrio Grad Koprivnica, osigurat će se tijekom narednih pola godine, po jedan paket za svakog korisnika, a k tome ćemo dodati i namirnice koje ćemo i dalje prikupljati uz pomoć donacija naših sugrađana.

Ovim putem zahvaljujemo Gradu Koprivnici na odobrenim sredstvima, ali i svim našim sugrađanima koji nam pomažu donacijama, kao i brojnim ustanovama i tvrtkama koje su se uključile u donacije u Tjednu Crvenog križa.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content