Gradski vijećnici tradicionalno pripremili roštilj za korisnike Pučke kuhinje

U Kauflandu prikupljeno 80 kilograma hrane i 10 komada higijenskih potrepština
08/05/2019
Koprivnički Crveni križ sudjelovao na Danu za znanost
13/05/2019

KOPRIVNICA – Vijećnici Grada Koprivnice, predvođeni predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom i gradonačelnikom Mišelom Jakšićem donirali su namirnice, meso i grah te u četvrtak 9. svibnja pripremili roštilj za 150 korisnika Pučke kuhinje u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Organizatori akcije su i ovaj put bili Anica Desnica i Darko Tetec, a Adrijana Vidović,  Bernard Vukušić, Kristinka Mikulić, Zoran Gošek, Dragutin Jeđut i Saša Cestar uključili su se u pripremu i  podjelu vratine s roštilja, koja je uz grah salatu podijeljena korisnicima Pučke kuhinje za ručak.

Donacija hrane i priprema ručka tradicionalna je akcija vijećnika u prigodi obilježavanja Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja, a ujedno u tom tjednu obilježavamo i 18. godišnjicu rada naše Pučke kuhinje. Ova hvale vrijedna akcija održana je petu godinu za redom na zadovoljstvo naših korisnika.

Ujedno su prisutni gradski vijećnici, u sklopu Dana otvorenih vrata udruga, razgledali Socijalnu samoposlugu a ravnateljica GDCK Koprivnica Adela Sočev upoznala ih je s radom samoposluge.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content